SEQUENT Kft. - Budapest

Hosting
Monday, 04 April 2005 23:16
Image
 
díjcsomagok

ImageImageImage


domain regisztráció

Domain név regisztrálása, DNS szolgáltatás, átirányítás, parkoltatás, tárhely biztosítás. A magyar domainok regisztrációs szabályzatát a www.domain.hu oldalon ismerhetik meg és ellenőrizhetik, hogy a delegálni kívánt domain nem foglalt-e. A magyar *.hu domainhoz DOC formátumú megrendelő itt letölthető. Letöltést követően kitöltve és aláírva a cégünk címére, vagy a 06 1 328 00 26 fax számra kérjük továbbítani. A domain fenntartásának éves díja magyar illetve nemzetközi domain esetében 2.500 Ft + áfa, egyszeri díja 3.000 Ft + áfa.


honlapkészítés kis- és középvállalkozásoknak

Cégünk vállalja új honlapok készítését, már meglévő honlapok átalakítását, arculattervezést, online reklám tervezését, adatbázis tervezését és kivitelezését, adminisztrációs felületek programozását, Internet áruház kivitelezését. A weboldalak ügyfeleink egyedi igényie szerint készülnek az egyszerű bemutatkozó oldalaktól a komplex honlapokig, illetve kérhető előre megtervezett arculattal és struktúrával. A honlapkészítés ára egyedi megrendelés függvénye.


tárhelybérlet

Tárhelyszolgáltatásunkat kis- és középvállalkozásoknak ajánljuk. A szolgáltatás ára a bérelt tárhely méretétől függően 990/1.990/2.990 Ft + áfa/hó. A tárhelycsomagok részletes ismertetőjét itt olvashatja el.
Last Updated on Tuesday, 25 July 2006 12:29